EMPOWERING H3R

 Το EMPOWERING H3R είναι μία σειρά trainings με σκοπό να παρέχει στις νέες κοπέλες τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να απογειωθούν κυρίως επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά.

Παρακάτω μπορείς να δεις τους trainers.

Στέλλα Νασιάκου.jpg

Στέλλα Νασιάκου

Πώς επικοινωνώ μια ιδέα | Body Language

Για την Στέλλα Νασιάκου μάθηση είναι η αλληλεπίδραση! Νηπιαγωγός, χορεύτρια σύγχρονου χορού, κινείται στον χώρο με την πεποίθηση πως ‘’everything is a concept’’.

 

Τα τελευταία 4 χρόνια εμψυχώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια χρησιμοποιώντας τις παραστατικές τέχνες (σύγχρονος χορός, σωματικό θέατρο, μουσική) για παιδιά και εφήβους με σκοπό την κοινωνική συμπερίληψη. Ένα μεγάλο μέρος της ομάδας-στόχου της είναι πρόσφυγες παιδιά και έφηβοι με νοητική ανεπάρκεια ως Trainer και έχει συμμετάσχει σε KA1 & KA2 Erasmus + προγράμματα ως co-trainer και trainer με κύρια θέματα: προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της ενσώματης μάθησης και της εκπαίδευσης STEAM.

 

Αυτόν τον Ιούλιο κατέβηκε στην Αθήνα και ασχολείται με την στήριξη μιας εθελοντική κοινότητας ενηλίκων με στόχο την Παρέμβαση στην Κοινότητα εν μέσω COVID σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

​Έφη Μακαμτζή

Πώς να κάνεις σωστό personal branding

Η Έφη Μακαμτζή είναι η Ιδρύτρια και Digital Marketing Manager του οργανισμου μας, H3RS και Ελεύθερη Επαγγελματίας στο χώρο του Digital Marketing.

 

Ειδικεύεται στην ανάπτυξη των Brands Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων, από διάφορους χώρους, καθώς και στην Δημιουργία Στρατηγικής Digital Marketing. Το ξεκίνημα της ενασχόλησής της με το digital marketing ξεκίνησε με την δημιουργία του H3RS, όπου έμαθε το πώς χτίζεται μία εταιρεία από το μηδέν, χρησιμοποιώντας τα οφέλη του digital κόσμου.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την επικοινωνία στο Αμερικανικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη (U.S Consulate in Thessaloniki), καθώς και στο ΝΑΤΟ (NRDC-GR). Αυτήν τη στιγμή βοηθά κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους online. 

 

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχει, είναι η Συμβουλευτική σε άτομα και εταιρείες που θέλουν να εξελιχθούν online, η Καθοδήγηση στην δημιουργία μιας ενιαίας Online Εικόνας και τα Σεμινάρια πάνω σε διάφορες θεματικές του Digital Marketing.

119445617_102834674904374_63088014474750
_edited.jpg

Χρύσα Πεταλά

Αναβλητικότητα & Time Management

Η Χρύσα Πεταλά είναι η Project Manager του Youthnest, με ειδίκευση στο Facilitating και το Visual Notetaking. Έχει υλοποιήσει δεκάδες εργαστήρια και περισσότερα από 20 έργα (projects) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Αισιόδοξη και δημιουργική, με επαγγελματική εμπειρία στον κοινωνικό-πολιτιστικό τομέα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καινοτόμο διαχείριση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική και είναι πιστοποιημένη στον σχεδιασμό υπηρεσιών (Service Design) από τον οργανισμό IDEO.

 

Οικονομολόγος στο επάγγελμα και κοινωνική επιχειρηματίας στην καρδιά, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον ορθολογισμό με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας στους πελάτες την υποστήριξη που χρειάζονται περισσότερο. Παράλληλα, είναι μέλος του ελληνικού δικτύου Bosch Alumni και του δικτύου αποφοίτων Humanity in Action.

Φαίδρα Καλή

Αποτυχία - Πως να την γυρίσεις υπέρ σου

H Φαίδρα Καλή είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science (Hons) σε Economics από το Βρετανικoύ Πανεπιστήμιο University of Surrey,  και μεταπτυχιακού τίτλου European MBA in Finance με διάκριση, του Γαλλικού Πανεπιστημίου Ecole Superieure de Commerce et de Management (ESCEM). 

Έχει επίσης ολοκληρώσει εκπαίδευση στο Evidence Based Coaching στο Athens Coaching Institute, πιστοποιημένο πρόγραμμα από AC και EMCC, και παρέχει Coaching υπηρεσίες σε στελέχη επιχειρήσεων.

 

Από το 2000 έχει διατελέσει στέλεχος στον τραπεζικό κλάδο, έχοντας ως περιοχή ευθύνης το Product Management και το Marketing, με παράλληλο ρόλο internal trainer.

Έχει εξειδικευθεί στο Digital Marketing και το Project Management και έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Alpha Bank μέσω του σχεδιασμού νέων προϊόντων αλλά και μέσω της εγκαθίδρυσης νέας στρατηγικής στο CRM. 

casual.jpg
97029385_235027311113807_874525120940264

Νάγια​ Αντώνιου

Πώς να ξεκινήσω την καριέρα μου

Η Νάγια Αντωνίου είναι Σύμβουλος Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης με εξειδίκευση στο Career, Executive & Business Coaching.

 

Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει εκπαιδευτεί στο Evidence – Based Coaching από το Athens Coaching Institute με Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και το Mentoring του ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.

Παρέχει ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής, εργαστήρια Συμβουλευτικής Καριέρας και Ανάπτυξης Οριζόντιων Δεξιοτήτων (Soft Skills) σε φοιτητές, τελειόφοιτους και σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες, καθώς και συνεδρίες και εργαστήρια Business Coaching σε άτομα που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις, σε στελέχη, ομάδες έργου και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Αθανασία Καραμέρου

Από την ιδέα στη δημιουργία

Για την Αθανασία Καραμέρου η μάθηση συνδέεται με τον ολιστικό τρόπος σκέψης και τη σύνδεση με τη γη. Εκπαιδεύτρια και σύμβουλος βιώσιμης ανάπτυξης σε επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς η εμπειρία της είναι σε δράσεις για το περιβάλλον, τους παγκόσμιους στόχους, τη σπατάλη τροφίμων, τη κυκλική οικονομία, τις βιώσιμες πόλεις, τον αειφόρο τουρισμό και τη κλιματική αλλαγή.

 

Έχει 11 χρόνια εμπειρία στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και 15 δουλεύοντας και υποστηρίζοντας επιχειρήσεις και οργανισμούς. Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους και παιδιά με σκοπό να τους ενδυναμώσει να προστατεύσουν το περιβάλλον.

 

Το πάθος της είναι το zero waste (μηδενικά απορρίμματα) και σαν συνδιαχειρίστρια του Zero Waste Athens υποστηρίζει άλλους να κάνουν αυτή τη μετάβαση. Σαν μέντορας σε γυναίκες από το Πανεπιστήμιο του Leeds και σαν local manager στο EIT Women του EIT (European Institute of Innovation & Technology) στόχος της είναι η ενδυνάμωση των γυναικών στο περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα.

Αθανασία Καραμέρου.jpg

​Δέσποινα Ραφαηλίδου

Από την ιδέα στη δημιουργία / Πώς επικοινωνώ μια ιδέα - Body Language

Δέσποινα Ραφαηλίδου.jpg

Η Δέσποινα Ραφαηλίδου πιστεύει ότι η κύρια πηγή γνώσης είναι η εμπειρία. Τα τελευταία 6 χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς και νέα ενήλικα άτομα σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ένταξης.

 

Το όραμα της είναι να δημιουργεί ένα ασφαλές και συνάμα διασκεδαστικό περιβάλλον τόσο για τους εκπαιδευόμενους, όσο και για τους εκπαιδευτές. Στα προγράμματα έχει τον ρόλο της κύριας συντονίστριας.

 

Έχει σπουδάσει μαθηματικά, της αρέσει η οργάνωση και ο μινιμαλισμός, καθώς και ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση τους σώματος και τη φύση. Με μεράκι και δημιουργικότητα καταφέρνει να συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία, τόσο στα προγράμματα που σχεδιάζει, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Γιώργος Βαγιάκης

Πώς επικοινωνώ μια ιδέα | Body Language

Ο Γιώργος Βαγιάκης είναι μαθηματικός , αλλά έχει την ερώτηση "Τι παίζουμε τώρα;" που τον κινητοποιεί. Γιατί προτιμά να κινείται από το να μιλάει πολύ. Ειδικεύεται στα παιδαγωγικά και το θέατρο στην εκπαίδευση, και σωματικό θέατρο.

 

Ως δάσκαλος μαθηματικών έχει εργαστεί για 14 χρόνια, αλλά πάντα έψαχνε τρόπους να συνδυάζει το παιχνίδι με μαθησιακούς στόχους σχεδιάζοντας εργαστήρια για παιδιά και νέους. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής, συνοδός ατόμων με ειδικές ανάγκες, ως συντονιστής καλοκαιρινών κατασκηνώσεων.

 

Οι θεατρικές τεχνικές και οι μέθοδοι κίνησης του σώματος είναι τα αγαπημένα του εργαλεία. Τον εμπνέει η φύση, ο θεατρικός και χορευτικός αυτοσχεδιασμός και οι αρχές που πρεσβεύουν. Ηρεμεί με το τρέξιμο και το νερό.

Γιώργος Βαγιάκης.jpg

​Πάνος Γκουλιαμτζής

Πως να θέτεις στόχους - Επαγγελματικούς & Προσωπικούς

20201222_123927.jpg

Ο Πάνος Γκουλιαμτζής είναι πτυχιούχος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Περιβαλλοντικής Βιολογίας από το τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ.

 

Είναι από τους ανθρώπους που έκαναν το χόμπι τους δουλειά και εργάζεται ως προϊστάμενος των κατασκηνώσεων της Χ.Α.Ν.Θ.

(Y.M.C.A. of Thessaloniki). Η σημαντικότερη αρμοδιότητα του είναι η εκπαίδευση των στελεχών όλων των ηλικιών, καθώς και των εκπαιδευτών τους.

 

Πάνω από είκοσι χρόνια ασχολείται ενεργά με την μη τυπική εκπαίδευση και έχει λάβει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων και δράσεων βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναστασία Σιδηροπούλου

Αναβλητικότητα & Time Management

Η Αναστασία Σιδηροπούλου σπουδάζει Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας και αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί τη πρακτική της ως Workshop Designer και Marketing Assistant στο Youthnest.

 

Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Είναι μέλος του ευρωπαϊκου οργανισμού νέων AEGEE-Europe, και έχει συμμετάσχει σε αρκετά προγράμματα κινητικότητας του οργανισμού και ως συμμετέχουσα και ως διοργανώτρια. Όντας μέλος αυτού του οργανισμού κατάφερε να συνειδητοποιήσει τη μαγεία του αντικειμένου των σπουδών της και τότε πήρε και την απόφαση να γίνει trainer.

 

Έτσι, αυτή τη στιγμή είναι trainer στον οργανισμό AEGEE-Academy, όπου προσπαθεί, μέσα από τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που σχεδιάζει, να βοηθήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους!

 

Για εκείνη ο κόσμος της Μη Τυπικής Μάθησης είναι ο δρόμος για να ανακαλύψει κανείς τη γνώση που υπάρχει μέσα του.

20191128_131010.jpg