Πώς να προωθήσεις σωστά

τον εαυτό σου online

Έχεις Instagram, Facebook, LinkedIn και τα χρησιμοποιείς συχνά. Το κάνεις όμως σωστά;

Το 2020 μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει ότι όλη η επαγγελματική προώθηση του εαυτού σου παίζεται online.

Να κάποιοι τρόποι για να ελέγξεις αν αυτά που γράφεις και δημοσιεύεις είναι σωστά.

Κάνε ξεκάθαρο το μήνυμα που μεταφέρεις

Είναι πολύ βολικό να μοιραζόμαστε ό,τι αισθανόμαστε ότι θέλουμε να μοιραστούμε. Παρόλα αυτά το να φτιάχνεις ένα brand online, σημαίνει ότι το κοινό σου χρειάζεται να γνωρίζει και να σε συνδέει με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Έτσι το να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι επικοινωνείς στον κόσμο είναι από τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις να προωθείς τον εαυτό σου online.

Ρώτα τον εαυτό σου: Ποιο πρόβλημα λύνεις

Το κοινό σου θα ξανα-έρχεται σε εσένα επειδή είσαι ειδική σε κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι το οποίο έχεις σπουδάσει και έχεις τέλεια γνώση πάνω σε αυτό. Σίγουρα όμως χρειάζεται να είσαι παθιασμένη με αυτό και να ενημερώνεσαι σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα.

Be consistent

Τίποτα στη ζωή δεν προχωράει αν δεν ασχολούμαστε συνεχώς με αυτό και δεν το εξελίσσουμε. Έτσι και το personal brand μας χρειάζεται φροντίδα και χρόνο. Δημοσίευε συχνά υλικό χρήσιμο προς το κοινό σου. Εμφανίσου στους online θεατές σου επειδή έτσι θα χτίσεις σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία προς το πρόσωπό σου.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου στη σειρά trainings του She & He "Empowering Her", θα μιλήσουμε αναλυτικά για το Πώς να κάνεις σωστό Personal Branding.

Περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Για να δηλώσεις συμμετοχής κάνε click εδώ.

FB Cover.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Spotify
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn