✉️ A Love Letter to You

Να ‘μαστέ, λοιπόν, για ακόμη μια φορά μπροστά σε ένα λευκό χαρτί ή σε κάποιο καινούργιο fancy σημειωματάριο ή σε ένα 2021 bullet planner. Ήρθε και πάλι η στιγμή του New Year’s Resolution. Περνάς ώρες, ίσως και μέρες μπροστά σε αυτές τις σελίδες προσπαθώντας “να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη”. Ωστόσο, δεν γνωρίζεις από που θα έπρεπε να ξεκινήσεις, αλλά και που θα ήταν καλύτερο να δώσεις ιδιαίτερη σημασία αυτή τη νέα χρονιά.


Η αλήθεια είναι πως το 2020 σε απογοήτευσε, σου έκλεψε τα όνειρα και έβαλε σε αναμονή κάποιους στόχους σου, σε γέμισε ανασφάλειες τόσο για το αύριο όσο και για ‘σένα την ίδια. Μήπως όμως κλονίστηκε η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στους γύρω σου; Πριν προχωρήσεις στο να θέσεις νέους στόχους, ρίξε μια ματιά στη χρονιά που μόλις έφτασε στο τέλος της. Αναλογίσου τι ήταν αυτό που σε βοήθησε να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου.Πάρε, λοιπόν, το αγαπημένο σου στυλό και γράψε στην κορυφή τις λίστας σου μια λέξη με πέντε γράμματα. «Αγάπη». Επέτρεψε στον εαυτό σου να δει καθαρά το είδωλο του στον καθρέφτη και αγκάλιασέ το. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται για να επουλώσει τις πληγές του, αγάπησε τον όπως ακριβώς τον αντικρίζεις και εμπιστεύσου τον. Λέξεις και συναισθήματα έρχονται και συσσωρεύονται στο μυαλό σου, ελευθέρωσέ τα και μετέτρεψέ τα στην δύναμή σου.


Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός και είναι εφήμερα. Ίσως, έφτασε η στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου διάπλατα και να τη χαρίσεις τόσο σε εσένα όσο και στους γύρω σου. Δεν αποτελεί αδυναμία να σταθείς απέναντι στην αγάπη. Χρειάζεται να είναι κανείς αρκετά θαρραλέος για να καταφέρει να εκφράσει τα συναισθήματά του και να έρθει αντιμέτωπος με αυτά.


Έτσι, αυτή τη νέα χρονιά κάνε ένα δώρο σε όλους. Κοίταξέ τους, αφαιρώντας τα κοινωνικά φίλτρα από πάνω τους. Τι αντικρίζεις χωρίς αυτά; Ανθρώπους. Ανθρώπους με αδυναμίες σαν τις δικές σου, προβλήματα και ανασφάλειες σαν αυτές που αντιμετωπίζεις και εσύ καθημερινά. Χάρισέ τους την αγάπη και την αποδοχή, που αξίζουμε όλοι.


Φέτος, αγάπησε.
Keep Empowering H3r_Insta (3).png

KEEP EMOWERING H3R

Μήπως ήρθε η στιγμή να εκτιμήσουμε την συμβολή της ψυχικής υγείας στην γυναικεία ενδυνάμωση;

Το H3RS διοργανώνει ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο δράσεων.

 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιηθούν, στις 6 & 7 Μαρτίου, συζητήσεις γύρω από τα έμφυλα πρότυπα, τους περιορισμούς, τις διακρίσεις και ειδικότερα τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία της γυναίκας.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η ανάδειξη της καθοριστικής επίδρασης των έμφυλων προτύπων στη ζωή της γυναίκας και αφετέρου η σπουδαιότητα της υγιούς ψυχικής υγείας στην γυναικεία ενδυνάμωση. 

 

Θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, με αξιόλογη πορεία στο δικό τους κλάδο, στο πλαίσιο δύο συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης. 

 

Η πρώτη μέρα της εκδήλωσης είναι αφιερωμένη στην συζήτηση γύρω από τις έμφυλες διακρίσεις και τα έμφυλα στερεότυπα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πως επιδρούν αρνητικά στην ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας. 

 

Κατά την δεύτερη μέρα της εκδήλωσης θα μοιραστούμε εμπειρίες, απόψεις και προσωπικά βιώματα γύρω από τις διατροφικές διαταραχές και πως επηρέασαν την ψυχική υγεία και θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε με τρόπους αντιμετώπισης. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@h3rs.org , και στους social media λογαριασμούς μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Spotify
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn