Πώς να προωθήσεις σωστά τον εαυτό σου online

Έχεις Instagram, Facebook, LinkedIn και τα χρησιμοποιείς συχνά. Το κάνεις όμως σωστά;​


Το 2020 μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει ότι όλη η επαγγελματική προώθηση του εαυτού σου παίζεται online.​


Να κάποιοι τρόποι για να ελέγξεις αν αυτά που γράφεις και δημοσιεύεις είναι σωστά.​Κάνε ξεκάθαρο το μήνυμα που μεταφέρεις​


Είναι πολύ βολικό να μοιραζόμαστε ό,τι αισθανόμαστε ότι θέλουμε να μοιραστούμε. Παρόλα αυτά το να φτιάχνεις ένα brand online, σημαίνει ότι το κοινό σου χρειάζεται να γνωρίζει και να σε συνδέει με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Έτσι το να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι επικοινωνείς στον κόσμο είναι από τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις να προωθείς τον εαυτό σου online.

Ρώτα τον εαυτό σου: Ποιο πρόβλημα λύνεις​​


Το κοινό σου θα ξανα-έρχεται σε εσένα επειδή είσαι ειδική σε κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι το οποίο έχεις σπουδάσει και έχεις τέλεια γνώση πάνω σε αυτό. Σίγουρα όμως χρειάζεται να είσαι παθιασμένη με αυτό και να ενημερώνεσαι σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα.


Be consistent​​


Τίποτα στη ζωή δεν προχωράει αν δεν ασχολούμαστε συνεχώς με αυτό και δεν το εξελίσσουμε. Έτσι και το personal brand μας χρειάζεται φροντίδα και χρόνο. Δημοσίευε συχνά υλικό χρήσιμο προς το κοινό σου. Εμφανίσου στους online θεατές σου επειδή έτσι θα χτίσεις σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία προς το πρόσωπό σου.Το Σάββατο 21 Μαρτίου στη σειρά trainings του She & He "Empowering Her", θα μιλήσουμε αναλυτικά για το Πώς να κάνεις σωστό Personal Branding.

Περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Για να δηλώσεις συμμετοχής κάνε click εδώ.
Keep Empowering H3r_Insta (3).png

KEEP EMOWERING H3R

Μήπως ήρθε η στιγμή να εκτιμήσουμε την συμβολή της ψυχικής υγείας στην γυναικεία ενδυνάμωση;

Το H3RS διοργανώνει ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο δράσεων.

 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιηθούν, στις 6 & 7 Μαρτίου, συζητήσεις γύρω από τα έμφυλα πρότυπα, τους περιορισμούς, τις διακρίσεις και ειδικότερα τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία της γυναίκας.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η ανάδειξη της καθοριστικής επίδρασης των έμφυλων προτύπων στη ζωή της γυναίκας και αφετέρου η σπουδαιότητα της υγιούς ψυχικής υγείας στην γυναικεία ενδυνάμωση. 

 

Θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, με αξιόλογη πορεία στο δικό τους κλάδο, στο πλαίσιο δύο συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης. 

 

Η πρώτη μέρα της εκδήλωσης είναι αφιερωμένη στην συζήτηση γύρω από τις έμφυλες διακρίσεις και τα έμφυλα στερεότυπα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πως επιδρούν αρνητικά στην ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας. 

 

Κατά την δεύτερη μέρα της εκδήλωσης θα μοιραστούμε εμπειρίες, απόψεις και προσωπικά βιώματα γύρω από τις διατροφικές διαταραχές και πως επηρέασαν την ψυχική υγεία και θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε με τρόπους αντιμετώπισης. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@h3rs.org , και στους social media λογαριασμούς μας.