Κάνε Περισσότερα σε

Λιγότερο Χρόνο

Ποια δεν θα ήθελε να κάνει περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο; Γιατί; Επειδή έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο για τα άτομα που αγαπάς και για να προσέξεις τον εαυτό σου.

 

Σε μια εποχή που απαιτεί να δουλεύεις 24/7 εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να ξοδεύεις λίγο, ποιοτικό και παραγωγικό χρόνο στη δουλειά σου.

Να πώς θα το πετύχεις.

Τα μαγικά 30 λεπτά


Αφιέρωσε 30 λεπτά από το πρωινό σου ώστε να σκεφτείς συνειδητά τι έχεις να κάνεις στη μέρα σου και πόση ώρα θα ξοδέψεις στο κάθε τι. Αν γνωρίζεις ότι έχεις περιορισμένο χρόνο να κάνεις κάτι θα δεσμευτείς στο να τον ξοδέψεις πολύ ποιοτικά και παραγωγικά.

Θύμισε στο μυαλό σου

Μέσα στη μέρα μας συνήθως το μυαλό μας κουράζεται. Χρειάζεται λοιπόν να του θυμίζουμε πράγματα και να το βοηθάμε να συγκεντρωθεί και πάλι. ​Πώς το κάνουμε αυτό; Πολύ απλά ανοίγουμε ξανά το ημερολόγιο - ατζέντα μας και ξανά - θυμόμαστε τι έχουμε να κάνουμε αλλά και γιατί χρειάζεται να το κάνουμε. Το "γιατί" θα σε βοηθήσει να βρεις κίνητρο.

Το πρωί είναι η σημαντικότερη ώρα

Επειδή πολλά μπορεί να προκύψουν μέσα στη μέρα σου, είναι καλό όλα τα δύσκολα - επείγονται tasks να γίνονται το πρωί. Προτείνουμε να αφήσεις τα δευτερεύοντα tasks για αργότερα μέσα στη μέρα ώστε ακόμα και αν δεν γίνουν να μην έχεις πρόβλημα να τα μεταφέρεις σε κάποιο άλλη μέρα.

Αποδέξου τις ατέλειες

Ο κόσμος θα ήταν βαρετός αν ήταν όλα τέλεια. Ξέρουμε ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολύ καλά τη δουλειά σου. Παρόλα αυτά δεν γίνεται να είσαι 100% αποδοτική συνεχώς. Είναι ώρα να αποδεχτείς ότι κάποιες φορές δεν θα είναι όλα τέλεια. Αγάπα τη δουλειά σου ακόμα και όταν  έχει ατέλειες. Αυτές είναι που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Αυτό το Σάββατο 22/2 στη σειρά trainings του She & He "Empowering Her", θα μιλήσουμε για τη διαχείριση χρόνου και πώς μπορείς να την κάνεις σωστά και αποτελεσματικά.

Περισσότερα εδώ.

FB Cover.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Spotify
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn