ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Λίγα λόγια για το επεισόδιο:

Η χρονιά έφτασε στο τέλος της και το podacst μας ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο! Ένα επεισόδιο τελείως διαφορετικό από τα άλλα που είναι αφιερωμένο σε όλα τα σαρδάμ, τα γέλια, τα άγχη, τις καθυστερήσεις, τις κακές συνδέσεις στο ίντερνετ που βιώσαμε όσο γυρνούσαμε τα επεισόδια μας. 

Αυτή η χρονιά όσο δύσκολη και να ήταν είχαμε συντροφιά όλ@ς εσάς που μας στηρίξατε, μας ακούσατε και  μας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή. Γι' αυτό και σας ευχαριστούμε!

Φυσικά, χωρίς τους ξεχωριστ@ς μας καλεσμέν@ς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αφού χάρη σε αυτ@ς οφείλουμε 15 εκπληκτικά επεισόδια! Ευχαριστούμε ξεχωριστά την Κλαίρη, τη Γιώτα, τον Στέφανο, την Τζωρτζίνα, την Κατερίνα, την Ευρυδίκη, την Ίριδα, την Κρίστυ, την Αλεξάνδρα, την Ίριδα, τη Σταυριάνα, τον Γιάννη, τον Τέο, την Ευρυδίκη και την Ειρήνη που μας στήριξαν και μοιράστηκαν μαζί μας κάτι από τον εαυτό τους!

Πίσω από όλη αυτή τη δουλειά κρυβόταν μία υπέροχη ομάδα που από πέρισυ το καλοκαίρι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Όσα ευχαριστώ και να πούμε στην Έβελυν, τον Θοδωρή και τη Γλυκερία θα είναι λίγα. Τα περισσότερα και μεγαλύτερα μπράβο πάνε σε αυτ@ς! 

Εμείς όλ@ μαζί κάναμε το πρώτο βήμα, εσείς θα μπορέσετε να κάνετε το επόμενο;

ηχητικό κλιπ insta post  (1).png
The K.E.Y Podcast: Όσα δεν ακούσατεThe K.E.Y Podcast
00:00 / 24:49